Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Vår holdning og våre verdier

SWIETELSKY har vokst og utviklet seg jevnt i løpet av de tiårene som har gått siden selskapet ble grunnlagt. Vi har samlet våre mange styrker og positive egenskaper og oppsummert dem i et nøtteskall: Building ever better.

 

Det betyr følgende for oss:

Vi i Swietelsky inngår ingen kompromisser. Vi engasjerer oss alltid fullt ut, enten det er på eller utenfor byggeplassen. Hver eneste dag. Vårt arbeid er alltid preget av høyeste kvalitet, engasjement og lagånd.

Vi Swietelskys kjennetegnes av en ånd: Vi ønsker alltid å bli bedre. Vi streber etter å være bedre enn i går og bedre enn konkurrentene. Denne holdningen styrer våre handlinger og driver oss hver dag til beste for kundene våre.

For oss Swietelskys er det å bygge mer enn bare et håndverk. Det er vår mulighet til å ha en positiv innvirkning på verden rundt oss. Det er ikke bare et yrke, men et kall som vi utøver med lidenskap.

 

Vårt SWIETELSKY-DNA:

Verdiene våre påvirker handlingene våre og er vår daglige motivasjon. De er målestokken vi ønsker å oppfylle som selskap for å kunne forbedre oss kontinuerlig.

 

Vi jobber for mennesker.

Vi er en del av løsningen.

Vi former fremtiden.

 

Hvordan gjør vi det? Se selv. Dette er våre pågående prosjekter og initiativer.