Swietelsky AG
 • SWIE Seite Ueber Uns Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Spesialkompetanse

SWIETELSKYs spesifikke struktur og strategi gir dem spesiell kompetanse i noen markedssegmenter.

Kategori

 • Alpinkonstruksjon

  Alpinkonstruksjon

  Turisme er en viktig motor for økonomien. I den alpine regionen, der SWIETELSKY alltid har følt seg hjemme, spiller fjellturisme og fotturer en viktig rolle ved siden av skikjøring. Vi blir kontinuerlig møtt med nye konstruksjonsutfordringer når vi bringer turister nærmere den alpine regionens imponerende landskap, fascinerende natur og særtrekk. SWIETELSKY har kunnskapen som trengs for å kunne utføre oppgaven og er i stand til å mestre alle logistiske og tekniske utfordringer i fjellet.

 • Prosjektutvikling av eiendommer

  Prosjektutvikling av eiendommer

  I 35 år har SWIETELSKYs utviklingsteam sørget for planlegging, bygging og markedsføring av boliger av høy kvalitet. Hver kunde kan stole på byggekvaliteten som navnet SWIETELSKY er en garanti for. Kompetente og pålitelige kontaktpersoner med tiår med erfaring gjør drømmer om et hjem til virkelighet. Med stor oppmerksomhet på detaljer og omfattende kunnskap om markedet, implementerer vi ikke bare prosjekter, men skaper bærekraftig verdi også.

 • Metallkonstruksjon

  Metallkonstruksjon

  SWIETELSKY tilbyr sine kunder lang erfaring og spesiell kompetanse innen metallkonstruksjon, for eksempel innen fasadeproduksjon i stor skala. Vi utmerker oss i krevende prosjekter som utgjør en teknologisk utfordring og krever tradisjonell og presis produksjon kombinert med en høy grad av planlegging og profesjonell prosjektledelse. Vi utfører også mindre bestillinger med øye for detaljer, for eksempel tilpassede vinduer, dører, porter, rister, utestuer og mye mer.

 • Bygging av sports- og fritidsanlegg

  Bygging av sports- og fritidsanlegg

  Å være fysisk aktiv i fritiden blir stadig viktigere i samfunnet vårt. Med sine mange års erfaring tilbyr SWIETELSKY optimal planlegging og bygging av idrettsanlegg, samt innendørs- og utendørsrenoveringer. De tre hovedtjenestene som tilbys innen bygging av sportsarenaer er treningssentre, idrettsanlegg og svømmebassenger.

 • Fullservice og hovedentreprenør for bygging

  Fullservice og hovedentreprenør for bygging

  Våre 80 års erfaring som SWIETELSKY-konsernet og den kombinerte styrken til en finansielt sterk internasjonal konstruksjonsgruppe gjør det mulig for oss å tilby generell prosjektering og fullserviceavtale. For å sikre at store visjoner ikke svikter på grunn av små detaljer tilbyr vi komplette løsninger, fra planlegging til prosjektledelse og konstruksjon. Dermed har kunden ett enkelt kontaktpunkt frem til nøkkelferdig leveranse – og utover dette.

 • Miljøteknologi, deponi- og anleggskonstruksjon

  Miljøteknologi, deponi- og anleggskonstruksjon

  Å holde luften, vannet og jorda ren er en av utfordringene i vår tid. SWIETELSKY er spesialist i spesielle miljøprosedyrer og leverer tjenester innen deponi- og anleggskonstruksjon. Det økende behovet for fornybar energi har resultert i nyskapende teknologisk utvikling, som SWIETELSKY har mestret. Og selvfølgelig er selskapet sertifisert etter de vanlige standardene for kvalitets-, arbeids-, miljø- og energiledelse.

 • Avfallshåndtering og resirkulering

  Avfallshåndtering og resirkulering

  I tillegg til egne byggeplasser, tilbyr SWIETELSKY også andre markedsdeltakere og sluttkunder attraktive tjenester for avfallshåndtering og konsulenttjenester. Vi har både den nødvendige kompetansen og de riktige fasilitetene for forsvarlig avhending av både farlig og ikke-farlig avfall, så vel som for gjenvinning av rester av mineralbygg og behandling av forurenset jord. Vårt utvalg av tjenester inkluderer også håndtering, innsamling, sortering og forsvarlig avhending av avfall.

 • Fasadekonstruksjon

  Fasadekonstruksjon

  SWIETELSKY er din spesialist for belegg, renovering og rengjøring av fasader, for utvendige isolasjonsbehandlingssystemer og for stillaser. En av våre spesielle styrker er vår personaliserte rådgivning angående design, valg av materialer og praktisk implementering.

 • Prefabrikkerte hus

  Prefabrikkerte hus

  Hos SWIETELSKY kombinerer vi rask og presis industriell prefabrikasjon med de mange fordelene ved massiv konstruksjon. Derfor har våre prefabrikkerte hus varig verdi. Harmonien mellom natur og teknologi, som umiddelbart er synlig, skaper en ekstraordinær atmosfære. Ingen to hus er like, for arkitektene henter inspirasjon direkte fra kundene mens de designer husene.

 • Ingeniørfag for bygningstjenester

  Ingeniørfag for bygningstjenester

  Fra design til installasjon til sluttmontering, gir vi deg også råd om alle forhold knyttet til elektriske og sanitære systemer. Våre teknikere designer, beregner og planlegger systemer for varme, sanitærforhold, ventilasjon og klimaanlegg.

 • Tømmer- og hybridkonstruksjon

  Tømmer- og hybridkonstruksjon

  Samtidig som tømmerkonstruksjon blir standard for moderne arkitektur, har planleggere og arkitekter fortsatt mange ubesvarte spørsmål. Ingen er flinkere til å adressere dem enn noen som allerede har gjennomført utallige tømmerbyggeprosjekter, alt fra nye konstruksjoner til ombygginger og hybridkonstruksjoner. Under merket SWIEtimber har SWIETELSKY samlet kunnskapen til mer enn hundre eksperter med erfaring innen tømmerbygging. Vi er dermed i stand til å møte enhver utfordring i dette markedssegmentet og se oss selv som en byggemateriell-nøytral partner for våre kunder i planlegging og implementering.

 • Laboratorie- og testanlegg

  Laboratorie- og testanlegg

  SWIETELSKY har et statlig autorisert testanlegg for kvalitetskontroll av byggematerialer og byggeplasser. Vi tilbyr også omfattende konsulenttjenester angående avfalls- og miljøspørsmål, transport av farlige materialer, strålebeskyttelse, samt typetesting og selvovervåking som en del av fabrikkproduksjonskontroll for aggregater, gjenvinningsmateriell og asfalt. Vår omfattende laboratorieerfaring og vår detaljerte kunnskap om det juridiske miljøet er grunnlaget for vår kompetente rådgivning.

 • Landskapsarkitektur og hagedesign

  Landskapsarkitektur og hagedesign

  Innen landskapsarkitektur og hagedesign lager og vedlikeholder vi offentlige og private grønne områder, som hager, dammer og bassenger, og de grønne områdene i boligbygg og komplekser og i offentlige og kommersielle bygninger. Vi er også eksperter på grønngjøring av parkområder, kirkegårder og tak-, fasade- og infrastrukturflater.

 • Maskinteknikk

  Maskinteknikk

  Reparasjoner, spesialtilpasninger og maskintesting utføres på maskinverkstedet vårt. Garasjen er delt opp i seksjonene garasje (konstruksjonsmaskiner og motorkjøretøy), kran, elektrisk og metallarbeid, administrasjon av maskinparken og kjøp og salg av utstyr.

 • Industrigulv

  Industrigulv

  SWIETELSKY har spesialistkompetanse på industrigulv og nøye utvalgte tilsetningsstoffer og bindemidler for alle typer påføringer. Valg av gulvoverflate i henhold til planlagt bruk og forventet levetid, samt bruk av de riktige materialene eller fargede flis, resulterer i gulv som er spesialutformet for dine behov.

 • Vedlikehold av kloakksystemet

  Vedlikehold av kloakksystemet

  SWIETELSKY leverer utmerket kloakkvedlikehold under jorden. Vi bruker den seneste innen teknologisk behandling og fremragende produkter av høyeste kvalitetsstandard. Dette er enda et område hvor våre spesialiserte ingeniører og arbeidstokk bidrar til å beskytte miljøet.

Finn sted

Swietelsky Rail Norway AS

Swietelsky Rail Norway AS
Railway Construction Int.
Hovedkvarter

Tollbugata 105
3041 Drammen
Norge

Tel: 0047 90749096
Send e-post

Til anlegget
Swietelsky Rail Norway AS
Kontinentale Baugesellschaft m.b.H.

Kontinentale Baugesellschaft m.b.H.
Zentrale

Brunner Straße 43
3830 Waidhofen an der Thaya
Østerrike

Tel: 0043 2842 533 84-0
Send e-post

Til anlegget
Kontinentale Baugesellschaft m.b.H.
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Filiale Hochbau NÖ und Bgld.
Standort Horn

Riedenburgstraße 60
3580 Horn
Østerrike

Tel: 0043 2982 3244 - 0
Send e-post

Til anlegget
Swietelsky AG
Georg Fessl GmbH.

Georg Fessl GmbH.
Zentrale

Rudmanns 90
3910 Zwettl
Østerrike

Tel: 0043 2822 52441-0
Send e-post

Til anlegget
Georg Fessl GmbH.
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Filiale NÖ/Nord Tiefbau
Standort Zwettl

Rudmanns 142
3910 Zwettl
Østerrike

Tel: 0043 2822 52512
Send e-post

Til anlegget
Swietelsky AG
Georg Fessl GmbH.

Georg Fessl GmbH.
Standort Groß Gerungs

Zwettler Straße 30
3920 Groß Gerungs
Østerrike

Tel: 0043 2822 52441-0
Send e-post

Til anlegget
Georg Fessl GmbH.
KLAUS HENNERBICHLER GMBH

KLAUS HENNERBICHLER GMBH
Zentrale

Hauptstraße 2
4232 Hagenberg im Mühlkreis
Østerrike

Tel: 0043 7236 21719
Send e-post

Til anlegget
KLAUS HENNERBICHLER GMBH
Baumeister Karl Sedlmayer Ges.m.b.H

Baumeister Karl Sedlmayer Ges.m.b.H
Hoch- und Tiefbau
Grafenwörth

Kleiner Wörth 26
3484 Grafenwörth
Østerrike

Tel: 0043 2738 2377
Send e-post

Til anlegget
Baumeister Karl Sedlmayer Ges.m.b.H
Duswald Bau GmbH

Duswald Bau GmbH
Standort St. Aegidi

St. Aegidi 12
4725 St. Aegidi
Østerrike

Tel: 0043 7717 20100
Send e-post

Til anlegget
Duswald Bau GmbH

Søket ditt ga ingen resultater